Menu

Relationer

Samfundet er strikket sammen af relationer og bygger på familier, og det er vores kirke også. Vi tror også det er vigtigt at sætte fokus på relationer og familien - også i ungdomsarbejdet. Hvis vi "kun" gør noget for teenagere og unge, bliver det nogle gange til "brandslukning". Hvis vi hjælper familien, gør det en forskel i det lange løb. Ungdoms-research viser at det mest effektive ungdomsarbejde er familiebaseret.

Vi lever i et samfund, hvor vi får mindre og mindre tid til hinanden, og det betyder, at flere teenagere og unge bruger meget mere tid med vennerne og i skolen, end de gør med familien - uanset om du er fra et velfungerende hjem eller ej - et skilsmisse hjem eller ikke.

Det er mens man er ung, at man tager beslutninger, som vil få indflydelse på ens kommende familie. Nedenfor er spørgsmål, som vi mener er relevante for unge adventister:

  • Hvem er jeg kæreste med? Og hvordan?
  • Hvem skal jeg giftes med?
  • Skal jeg giftes?
  • Hvilke fordele er der ved at blive gift med en adventist?
  • Hvordan er man single?

Læs en artikel skrevet af Anne-May Müller om "Sunde relationer" i UNGAdventist her.

Vi vil gerne at unge forstår budskabet om Jesus - om en kærlig skaber - at de modtager Bibelens værdier på en nærværende måde. Vi vil gerne hjælpe både din menighed og din familie, og vi er taknemmelig for et godt samarbejde med familieafdelingen på dette område - se relevante links her:

familie.adventist.dk

Vi skal giftes!

facebook.com/familieafdelingen

sex01.png