Menu

Aldersgrupper

Ungdomsafdelingen spænder over en stor aldersgruppe (13-35 år), og mange i den gruppe er også engageret i spejderarbejde, familiearbejde og meget mere. Vores ønske om at være en nærværende kirke betyder også, at vi vil sætte fokus på flere grupper. Der er teenagere, unge, studerende og unge voksne. Du vil opleve arrangementer for teenagere, tiltag for studerende, 18/30 events og vi har derudover et godt samarbejde med Vejlefjordskolen, hvor du vil se facebookevents for aldersgruppen 16+.

Vores ungdomsbestyrelse har været med til at sætte fokus på din menighed, og vores redaktionsråd med bladet (UNGAdventist) vil være en ressource fortsat, så du ikke føler dig glemt, der hvor du er!

Vi vil sætte fokus på 18/30 gruppen. Vi vil sætte fokus på studerende. Vi vil sætte fokus på teenagere. Vi vil sætte fokus på vores unge på Vejlefjordskolen, men ikke glemme vores unge rundt omkring i landet.

Klik her for beskrivelse af fokusområder, samt initiativer og arrangementer i de forskellige aldersgrupper

Klik her for at se, hvordan "Visioner og fokus" for ungdomsafdelingen er i tråd med beslutninger i Adventistkirken, Danmark.

Som det fremgår af vores logo, så er UNG fællesbetegnelsen for hele gruppen. Føler du, at du er en del af en eller flere af disse grupper? Det håber vi!

ung01.png  13.png16.png18-30.png