Menu

TEEN-camp 2018

Dato: 08/07 - 15/07

Teencamp 960x265 Topbanner

TEEN-camp er en uge, hvor du får mulighed for at lære nye mennesker at kende og samtidig lære mere om dig selv. Det er en uge, hvor du kan blive udfordret både fysisk og på dine holdninger og syn på forskellige emner. I år er temaet: Tro på dig selv – og omfavn andre.

For hvem

Teenagere i alderen 13-17 år, for alle der måtte have lyst – invitér gerne dine venner med!

Program

TEEN-camp er en uge med mange fede og spændende aktiviteter. De lidt større aktiviteter vil blive annonceret her på siden løbende – så hold øje. Allerede nu ligger det fast, at vi skal på tur ud af huset, for at prøve kræfter med klatrebanerne i Klatreparken Randers

https://www.klatreparken.dk/randers/om-klatreparken-randers/

Dertil kommer de utallige muligheder, vi har for selv at skabe sjov og hygge med diverse udendørs boldspil, bumper balls, vandkrig, bordtennis, brætspil og meget andet. En ting er sikkert – I år bliver igen en fed uge, du ikke vil gå glip af!

Hvornår 

Uge 28, 8.-15. juli (søndag til søndag)

Sted

Himmerlandsgården – en lokation med meget plads og mange muligheder for både planlagte og spontane oplevelser. Stedet ligger ude på Als Odde på Himmerland. Læs mere om stedet: http://himmerlandsgaarden.dk/

Himmerlandsgårdens adresse er:

Als Oddevej 71
Helberskov
9560 Hadsund

Mest til forældre

TEEN-camp er en uges sommerlejr arrangeret af Syvendedags Adventistkirkens ungdomsafdeling. Her tilbydes teenagerne fællesskab, sjov og hygge i nogle kristne rammer, der er specifikt tilpasset teenagere, med stor grad af frihed og medinddragelse i de aktiviteter vi laver.

Pris

1100kr / 1600kr

Prisen afhænger af, om man er medlem af Syvendedags Adventistkirkens samlede børne-, ungdoms- og spejderarbejde (SABUS). Da oprettelsen af denne paraplyforening er ret ny, er vi stadig ved at oprette TEEN-foreninger under SABUS. Et medlemskab koster 75kr og udløser den billige deltagerpris. Du sparer altså 500kr, da det igennem en forening kan blive muligt at afholde lejre med en mindre deltagerbetaling end ellers (uden at køre med stort underskud). Der gives 250kr i søskenderabat. Der vil her på siden snarest blive skrevet mere om indmeldelse i SABUS TEEN.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er søndag d. 17. juni. Tilmeldingen er endnu ikke åben. Men vil snart åbne her på siden.

Spørgsmål

Har I spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte TEEN-ansvarlig, Bjørn Espen Holtse, på mail eller telefon.

Tlf. 29 86 68 29