Menu

TEEN-TALK

Dato: 06/04 - 08/04

2018 04 06Teen talk

Weekenden d. 6.-8. april afholdes en national TEEN weekend på Vejlefjordskolen.

Vi har kaldt weekenden for TEEN-TALK fordi vi skal snakke sammen. Hen over weekenden vil vi blive præsenteret for forskellige oplæg til at sætte snakken i gang. Hver dag præsenteres et nyt emne (fredag, lørdag og søndag). Til hvert emne vil 3 personer præsentere sin vinkel på emnet i oplæg på max 10 min. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål og drøfte de enkelte oplæg og emnet som helhed.

Weekenden vil også blive krydret med fællesskab omkring meget andet, med mulighed for en masse sjov og hygge. Lørdag aften tager vi ud og bowler sammen.

Kunne du tænke dig…

  • meningsfyldte input og tanker, du kan bruge, når du navigerer i dit liv.
  • et sted at stille spørgsmål og få hjælp til at se på nogle emner med nye øjne.
  • oplevelsen af at være sammen om at udvikle, udfordre og inspirere hinanden igennem samtale og samvær.

…Så kom og vær med!

Vi håber rigtig mange af jer har lyst til at være med til at gøre denne weekend inspirerende og værdifuld for jer selv og andre.

Skal man gå på Vejlefjordskolen for at deltage?

- Nej, det er en åben weekend for alle teenagere, der har lyst! Prisen for weekenden (alt inkl.) er blot 150kr pr person. Er man kostelev på skolen vil deltageromkostninger være dækket af Vejlefjordskolen.

 

Program og detaljer om overnatning og transport (for deltagere, der ikke er kostelever), samt mere info om de enkelte talere kommer lidt senere her på siden.

 

Tilmelding kommer